Jelszó visszaállítása

LEMONDÁSI FELTÉTELEK

szeptember 2, 2021 által admin

Fizetési és Lemondási Feltételek

A foglalás a Foglalási és Lemondási Feltételek illetve az ÁSZF elfogadásával, a teljes szállásdíj 50 %-ának előre történő megfizetése után érvényes. Amennyiben a kért összeg a foglalás napján nem érkezik meg, Szolgáltató ajánlati és szolgáltatási kötelezettsége is megszűnik. A szolgáltató a megrendelt szolgáltatások teljes összegét, a tartózkodás egészére számítva feltünteti az általa a vendég számára küldött írásos visszaigazoláson.

A 50 % megfizetése történhet átutalással és bankkártyával. A fennmaradó szállásdíj összegét legkésőbb az érkezést megelőző, legkésőbb 8-ig napig banki átutalással fizetendő. 30 napon belüli lemondás esetén az 50 %-ot nem tudjuk visszatéríteni.

Lemondási díj

– 30 napon túl történt lemondás esetén a megrendelt szolgáltatások 0 %-a,
– 30 napon belül történt lemondás esetén a megrendelt szolgáltatások 50 %-a,
– 48 órán belüli lemondás vagy no-show esetén a megrendelt szolgáltatások 100 %-a fizetendő lemondási díj. Vendég kijelenti, hogy a lemondási díjakat arányosnak tekinti és azokat elfogadja, ellenkező esetben a foglalását nem véglegesítheti.

Az írásos lemondásnak a megjelölt időpontig a szállásadóhoz meg kell érkeznie a hutte.vendeghaz@gmail.com email címre.

Amennyiben a vendég a jelzett napon nem érkezik meg, és lemondás nem történt, úgy a Vendégházat az Üzemeltető a megrendelés hátralévő időtartamára kiadhatja.